Kopje koffie?

Als je elkaar een beetje kent, is het natuurlijk veel fijner samenwerken. Daarom begin ik het liefst met samen een kopje koffie drinken en een gesprek.

Voor mij is het belangrijk dat er een klik is en ik zoveel mogelijk informatie heb. Wat is voor jou belangrijk? Wat wil je laten zien?

Tijd en kwaliteit

Na ons gesprek plannen we een afspraak, zodat jij dit kunt afstemmen met de eigenaren van de locatie. Je krijgt van mij een checklist die je alvast aan je klanten kunt geven. Zodat zij weten wat er van hun verwacht wordt. Tijdens de shoot neem ik de tijd en staat kwaliteit voorop.

Afstyling

Jouw project precies laten zien zoals jij het voor ogen had. Daar gaan we voor! Daarom is afstyling een belangrijk onderdeel van mijn werk. Misschien moeten we vooraf nog wat extra items regelen zoals een design meubel of sprekende accessoires.

Fotostyling

Als de juiste compositie is bepaald, kijken we of er geen storende elementen in beeld komen. Kabels, een slordige stapel bladen, de afstandsbediening. Het draait allemaal om details en balans. Zo creëren we samen het perfecte plaatje.

Bewerking

Na afloop maak ik een selectie
van de mooiste beelden en bewerk ik deze. Na vier tot vijf werkdagen stuur ik je de bewerkte beelden in hoge en lage resolutie.


Een mooie quote van Jeroen van Zwetselaar vind ik:


“A SHOOT IS THE LAST PUZZEL IN FINALIZING PROJECTS”


En ik denk dat dat de spijker op zijn kop is!