Interieurfotografie

Ben je interieurontwerper en wil je professionele beelden van jouw projecten? Dan gaan we samen aan de slag. Jij vertelt mij wat de highlights zijn van jouw ontwerp. Ik creëer vervolgens vol overgave beelden die jij graag wilt laten zien op je website en andere media. Ik leg niet alleen het interieur vast. Ik wil jouw potentiele klanten ook het gevoel en de sfeer laten beleven.

brandingfotografie

Wie is die persoon achter jouw bedrijf? Welk team schuilt er achter al die succesvolle projecten? Ik laat met beelden
zien wie je bent, wat je producten zijn en wat jou uniek maakt.

Vastgoedfotografie

Bij vastgoedfotografie leg ik zowel het interieur als het exterieur van het object vast. Hierbij maak ik gebruik van verschillende apparatuur. Als je vooral de omgeving wilt laten zien, pak ik vaak mijn minidrone erbij. Bij hoge gebouwen zet ik mijn hoogtemast in. Door mijn
jarenlange ervaring weet ik snel wat er nodig is om het object zo goed mogelijk naar voren te brengen.

Tarieven

Graag stuur ik je mijn tarieven als ik weet wat je wensen zijn.